​Ormancılar, “Etkili iletişim” alanında güçlendi

​Ormancılar, “Etkili iletişim” alanında güçlendi
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Halkla İlişkiler, Sosyal Medya ve OGM İletişim Stratejileri Eğitimleri ile ‘Etkili İletişim’ alanında da...

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Halkla İlişkiler, Sosyal Medya ve OGM İletişim Stratejileri Eğitimleri ile ‘Etkili İletişim’ alanında da güçlendi.

Orman Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler-Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı ile Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan, Orman Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlükleri arasında iletişim stratejilerinin uyum içinde ve daha sağlıklı yürütülmesini amacıyla eğitim seminerinin Muğla ayağı gerçekleştirildi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda 2 Ekim Cuma günü yapılan eğitim seminerinin açılışına, Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Özkaya ve Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak’ta katıldı. Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Dursun ve Erdal Dingil’de seminer açılışına katıldı.

OGM Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak’ın açılış konuşmalarının ardından Eğitim ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Mehmet Koç, yapılacak olan eğitim semineriyle ilgili bilgi verdi. Daire Başkanı Mehmet Koç başkanlığında yapılan seminere OGM Basın Müşaviri Mümin Döngez, Muğla OBM BTİ Şube Müdürü Ümit Portakal, OGM Basın Büro Mühendisi Ozan Acun, Muğla OBM Basın Bürosu personeli ile İşletme Müdürlüklerinden görevlendirilen personel eğitime katıldı. Siyah Limon Ajansı uzmanları tarafından halkla ilişkiler, PR iletişimi, sosyal medya ve etkili iletişim konularında eğitim verildi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya yaptığı konuşmada, bir işi yapmak kadar o işi kitlelere anlatmanın ve tanıtmanın önemine dikkat çekti. Genel Müdür Yardımcı Özkaya, sosyal medyada etkin olmanın artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından yapılan eğitimde Mehmet Balaban iletişim stratejileri, Mehmet Üney Etkili halkla ilişkilerin temelleri, Abdi Baktur Sosyal medya ve Münir Arıkan Etkili İletişim Kurma sanatı konuları anlattı.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.