1 milyon 600 bin TL SUV model… O araçtaki özellikler hayran bıraktı

1 milyon 600 bin TL SUV model… O araçtaki özellikler hayran bıraktı
Birçok özelliğiyle dikkat çeken o model birçok vatandaşı hayran bıraktı. Sadece 1 milyon 600 bin TL ödeyerek SUV model araç sahibi olabilirsiniz. İşte piyasanın yeni gözdesi olacak o SUV modelin özellikleri….

Piyasada pek çok farklı araç yer alırken klasiklerden vazgeçmeyenler bütün kriterlerini yıkan bu araca karşı duramayacak. Birçok lüks araçta bile yer almayan o özelliklerin Hepsi bu araçta toplanıyor. İşte herkesin yeni gözdesi olacak o SUV model…

HAYRAN BIRAKTI

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Çin vergileri nedeniyle %10 ÖTV diliminde yer alan BYD ATTO 3 1,6 milyon civarında Türkiye'de satışa çıkarılması bekleniyor. Yeni yılda piyasada yer alması beklenen ATTO 3 dışında piyasaya yeni çıkacak olan Cherry OMOD 5 EV, herkesin hayalini süsleyecek.

f-wn3-ixyaasspz.jpg

İŞTE ÖZELLİKLERİ

Şanghay Otomobil Fuarı yılbaşında ilk kez görücüye çıkan Omoda 5, teknik özellikleri de merak edildi. Aracın ön tekerlerine güç veren 204 hp elektrik motoru ve 61 kWsa batarya paketi ile piyasada yer alacağı belirtildi.

150 kw civarında bir motora sahip olan Omoda 5’in ülkemizde %10'luk ÖTV diliminde yer alması bekleniyor. Güç aktarma sistemi ile performans odaklı bir model olarak görülmeyen Omoda 5’in %100 elektrikli versiyonu da aynı görünüyor. Motor ile birlikte 0-100 km/s hızlanmasına 7,6 saniyede tamamlayan araç tek şarjla 450 km'ye kadar sürüş menzili sağlıyor. %0 - 80 oranında dolum imkanına Yarım saatte sağlayan araç 110 kw DC şarj desteği ile sunulmaktadır.

f-wn4vpxiaaue9i.jpg

Araçta çarpışma önleme sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar yer alırken ses de komut sistemi de bulunmaktadır. Çoğu lüks arabada bulunmayan bu özellikler ise rakiplerine göre artı avantaj sağlıyor. Avrupa'da Mart ayında satışa sunulması beklenen Omoda 5’in Türkiye'de ne zaman satışa çıkarılacağı ise bilinmiyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 11774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.