1 Saatte 100 Bin Dolar Harcadı

1 Saatte 100 Bin Dolar Harcadı
Dünya’nın en zengin iş adamlarından birisi olan Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid Bin Talal Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1 saat içerisinde...

Dünya’nın en zengin iş adamlarından birisi olan Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid Bin Talal Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1 saat içerisinde 100 bin dolarlık alış veriş yaptı. 20 kişilik ailesiyle bir kafeterya da oturan Prens El Velid 500 liralık hesaba 5 bin dolar bahşiş bıraktı. Prens El Velid Kingdom isimli mega yatıyla Göcek Koylarına gittiği öğrenildi.

Dünyanın en zengin 34’ncü adamı

Dünyanın en zenginleri listesinde 34’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid Bin Talal 20 kişilik Ailesi ve koruma ordusuyla Muğla’ya geldi. Tatilini Yunan adalarını geçiren Prens El Velid Kingdom isimli mega yatıyla Marmaris’e gelen Prens El Velid akşam saatlerinde Marmaris sokaklarında gezdi.

5 bin dolar bahşiş bıraktı

Marmaris sokaklarında ailesiyle korumalar eşliğinde yürüyüş yapan Prens El Velid için yat limanında bir kafeterya kapatıldı. Prens El Velid ve ailesi kafeteryada su, meyve suya ve tatlı yediler. Prens El Velid 500 liralık hesap karşılığında 5 bin dolar bahşiş bıraktı.

100 bin dolarlık alışveriş yaptı

Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid kendisi için özel alarak açılan, dereci, halıcı, kuyumcu dükkanlarında alışveriş yaptı. Prens El Velid 1 saat içerisinde bu dükkanlardan yaklaşık 100 bin dolarlık alışveriş yaptı. Suudi Arabistanlı İşadamı Prens El Velid dün sabah saatlerinde Kingdom isimli mega yatıyla Marmaris Hisarönü Körfezinden Göcek Koylarına gittiği öğrenildi.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.