100 Yaş Evi Üyelerinden Gönüllüleri Isıtan Destek

100 Yaş Evi Üyelerinden Gönüllüleri Isıtan Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üyeler, her hafta yapmış oldukları örgü atölyesindeki atkı,...

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üyeler, her hafta yapmış oldukları örgü atölyesindeki atkı, bere, kazak ve yelekleri Elazığ'da yaşanan depremzede vatandaşlara göndermek için hazırladılar.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üyelerin her hafta yapmış oldukları örgü atölyesindeki atkı, bere, kazak ve yelekleri Elazığ'da yaşanan depremzede vatandaşlara göndermek için hazırladılar.

100 Yaş Evi üyeleri depremzede çocuklar için örgü atölyesindeki yapmış oldukları kışlık örgüleri hazırladılar. Her hafta cuma günleri yapılan atölyede üyelerin ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen çalışmada üretmenin ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Soğuk kış gününde zorda olan Elazığ halkına karşı destek olmak ve onların acılarına destek olmak amacıyla yapılan işin maneviyatının ne denli önemli olduğunu vurguladılar.  Bunun yanı sıra temin ettikleri çocuk ayakkabısı, hijyen malzemeleri, battaniye gibi eşyaları hazırlayarak paketlediler.

100 Yaş Evi Üyelerinden Gönüllüleri Isıtan Destek

Elazığ’da yaşanan deprem hepimizin yüreklerini burktu diyerek el emeği göz nuru yapılan malzemeleri paketleyen üyelerden Nilgün Yayla; “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’ün yapmış olduğu çağrıya bizde destek vermek istedik. Örgü atölyesindeki yapmış olduğumuz işleri hep birlikte imece usulü hazırladık. Yaşanan durumda yüreklerimiz burkuldu. Depremzede kardeşlerimize yardımcı olmaktan çok mutluyuz. Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Dualarımız onlarla” dedi.

Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.