100 Yaş Evi Üyelerine Denizli Gezisi

100 Yaş Evi Üyelerine Denizli Gezisi
SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Denizli’ye gitti.

Toplamda bin altı kişinin aktif olarak yararlandığı 100 Yaş Evi üyeleri görevli rehberler, sağlık personeli ve sorumlu personeller eşliğinde kadın erkek karışık olmak üzere toplam 230 üye Denizli’yi gezerek güzel anlar kaydetti.

İlk olarak Aydın Afrodisias Antik Kenti’ni gezen 100 Yaş Evi üyeleri daha sonra Denizli’ye hareket ederek Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Kenti’ni gezerek keyifli anlar yaşadılar.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla kültür turu etkinliğinde güzel bir gün geçiren 100 Yaş Evi üyeleri, yaşlılara yönelik düzenlenen sosyal faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.