100 Yaş Evi’nde Anlamlı Etkinlik

100 Yaş Evi’nde Anlamlı Etkinlik
SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yılında anlamlı bir etkinlikle bir araya geldiler.

100 Yaş Evi’nde Anlamlı Etkinlik

Muğla Sanatseverler Derneği (Musander) ile 100 Yaş Evi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Atatürk sergisinde buluşan 100 Yaş evi üyeleri, sergide Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluk döneminden, askeri ve sosyal hayatından kesitlerin sergilendiği etkinlikte duygu dolu anlar yaşadı.

Gözyaşlarına hâkim olamayan üyeler, bu anlamlı günde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81.yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz, ifadelerini kullandılar.

Öte yandan 100 Yaş evi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ederek, bu anlamlı etkinliğin tekrarlanmasını istediler.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.