100 Yaş Evi’nde Kuşaklar Sanat Üretiyor

100 Yaş Evi’nde Kuşaklar Sanat Üretiyor
SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kuşaklar birlikte sanat üretiyor. Üniversite öğrencilerinin de aktif olarak uğrak yeri olan 100 Yaş Evi’nde sanat atölyeleri hobi atölyeleri olarak sanatın birçok dalında çalışmalar sürdürülüyor.

100 Yaş Evi’nde Kuşaklar Sanat Üretiyor

Geleneksel sanatlardan ebru, minyatür çalışmaları, plastik sanatlardan resim, heykel, seramik ve hobi atölyesi çalışmalarında mum yapım atölyesine kadar birçok dalda çalışmalar sürüyor. Üniversite öğrencilerinin 100 Yaş Evi üyeleriyle buluştuğu bu etkinlikte el sanatları olan kanaviçe, modelleme ve tasarım atölyelerinde çanta ve takı tasarım olmak üzere birçok el işi üretiliyor.

Üyelerin sosyalleşmelerine katkı sağlayan bu tür sanatsal atölye çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren 100 Yaş Üyeleri ve üniversite öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür ederek anlamlı bir etkinlik olduğunu dile getirdiler.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.