Yatağanspor'da altyapı çalışmaları başladı

Yatağanspor'da altyapı çalışmaları başladı
Yatağanspor'da altyapı çalışmaları başladı. Hafta başı çalışmalara başlayan ekip, hız kesmeden antrenmanlarına devam ediyor.Sinem KorkmazYatağanspor'da...

Yatağanspor'da altyapı çalışmaları başladı. Hafta başı çalışmalara başlayan ekip, hız kesmeden antrenmanlarına devam ediyor.

Sinem Korkmaz

Yatağanspor'da hafta başı itibari ile çalışmalar başladı. Hafta 3 gün 15 Temmuz Şehitler Gaziler parkı halı sahasında antrenmanlarına başlayan alt yapı oyuncuları tüm özverileriyle çalışmaya devam ediyor. Amaçlarının sadece futbol değil, çocukların geleceklerini oluşturmak olduğunu dile getiren Altyapı Sorumlusu Osman Bulut ve Necip Ün,"Çocuklarımızı hayallerine dokunup hem sevdikleri kulüp için yetiştiriyoruz, hem de gelecekleri için yeteneklerini sergileyip iyi yerlere gelmeleri için çalışıyoruz. Önemli olan sadece futbol oynamak değil, çocukların sorumluluk sahibi olmalarını da sağlıyoruz, ilerleyen yaşlarda kendilerini ifade edebilmeleri için çalışıyoruz ”dedi.

Yatağanspor Altyapı Sorumlusu Osman Bulut, "Hafta başı çalışmalarımıza başladık. Pandemi dolayısıyla çalışmalarımızı şu anlık haftanın 3 günü yapıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu gün sayısı elbette artacak. Sıkı bir çalışma ile başladık. yaklaşık 20 sporcumuz var. Bu sayımızda geçtikçe artacak. Pandemiden ötürü bir çok öğrencimiz doğal olarak gelmeye korkuyor. Aynı zamanda ilerleyen zamanda öğrencilerimize İngilizce ve matematik dersi olanakları sunacağız. Şu anlık çalışmalarımız çok keyifli ve güzel gidiyor. Öğrencilerimizin hepsi çok hevesli ve yetenekli. ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacaklar" dedi.

Bu haber toplam 942 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.