Kesilen ağaçlara tepkiler büyüyor

Kesilen ağaçlara tepkiler büyüyor
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçede yaşayan vatandaşların evlerinden deniz manzarasını görebilmek için ağaç kesimi yapmalarına tepki gösterdi. Aras, manzara için doğayı katleden zihniyete karşı mücadele edeceğini...

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçede yaşayan vatandaşların evlerinden deniz manzarasını görebilmek için ağaç kesimi yapmalarına tepki gösterdi. Aras, manzara için doğayı katleden zihniyete karşı mücadele edeceğini belirtti.

Beritan Yücel

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da, vatandaşlar tarafından ağaçların katledilmesine tepkiler büyüyor. Evlerinden deniz manzarasını görebilmek için ağaç kesen vatandaşlara bir tepki de Ahmet Aras’tan geldi.

Kendi sosyal medya hesabından doğayı katleden anlayışa karşı olduğunu bildiren Ahmet Aras, bu zihniyetle mücadele edeceğini duyurdu.

Ahmet Aras’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Manzarası için doğayı katleden, Bodrum’a da kendisine de saygısı olmayan bu doğa düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğim. Kimsenin şahsi zevki, Bodrum’dan ve doğadan daha değerli değil.”

Aras’ın paylaşımının ardından Bodrum’da yaşayan vatandaşlar da, olaya tepki göstererek, biran önce önlem alınmasını istediler.

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.