Akyaka'da çevre düzenlemesi başlatıldı 

Akyaka'da çevre düzenlemesi başlatıldı 
Muğla’nın yıldızı parlayan tatil beldeleri arasına giren Akyaka'da şiddetli yağışların ardından çevre düzenleme çalışması başlatıldı. Yağışların etkisiyle kıyıya gelen kumlar, iş makineleri ile toplandı.Ula Belediyesi,...

Muğla’nın yıldızı parlayan tatil beldeleri arasına giren Akyaka'da şiddetli yağışların ardından çevre düzenleme çalışması başlatıldı. Yağışların etkisiyle kıyıya gelen kumlar, iş makineleri ile toplandı.

Ula Belediyesi, Akyaka'da şiddetli yağışın ardından kıyıyı gelen sahil kumlarından temizlemek ve zarar gören palmiyeleri korumak için çevre düzenlemesi başlattı. Belediye ekipleri, iş makineleri ile  kumları toplayarak plajlara taşıdı. Sahilde bulunan palmiye ağaçlarının önlerine ise koruyucu çelik bariyerler konulacak.

Belediye yetkilileri, sahil ve çevre düzenleme çalışmalarının Coronavirüs yasaklarının kalkacağı günler için yapıldığını belirterek, “Yağışlardan dolayı pek çok ağacı tutan toprak, denize aktı gitti. Sahil ve plajın yeniden düzenlenmesi zorunluluk haline geldi. Vatandaşlarımızın daha güzel bir Akyaka’da yaşaması için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.