Bahçeli: Türkiye’nin gündemi video kayıtlarla rehin alınamaz

Bahçeli: Türkiye’nin gündemi video kayıtlarla rehin alınamaz
Organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir, son yurdumuzdur. Amaç Türkiye’yi uluslararası camiada lekelemektir" dedi.Bahçeli partisinin Meclis'teki...

Organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir, son yurdumuzdur. Amaç Türkiye’yi uluslararası camiada lekelemektir" dedi.

Bahçeli partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuştu. Organize suç örgütü tartışmalarına değinen Bahçeli, "Hedef Türkiye'dir, Türkiye'nin gündemi video kayıtlar ile rehin alınamaz" dedi.

Bahçeli, "Türkiye'yi yakın markaja alarak karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara, fırsat kollayanlara, zemin yoklayanlara taviz veremeyiz, buyur edemeyiz, göz yumamayız. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir, son yurdumuzdur. Amaç Türkiye’yi uluslararası camiada lekelemektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in hedef aldığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yalnız olmadığını söyledi:

"Soylu yalnız değildir"

"Son zamanlarda ortaya çıkan mesnetsiz iddiaların, gündeme taşınan melun iftiraların Türkiye aleyhine icra edilen bölgesel ve küresel operasyonlardan bağımsız ele alınması bize göre mümkün değildir.

Türkiye'nin önünü kesmek için yarış halinde olanlarla karar ve irade organlarına ambargo koymak maksadıyla algı düzenekleri kuranlar, herkes bilsin ki el ele vermişler, 'yıkım ittifakı'nın potasında birleşmişlerdir.

Oyun büyüktür, oyun kirlidir, oyun karanlıktır, çok boyutlu ve çok aktörlüdür.

Türkiye suç ve cinayet örgütlerinin tasallutu altında değil. Türkiye'nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz, sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez.

Terörle mücadelede destan yazan bir hükümetin kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve İçişleri Bakanının yalnız olmadığını özellikle ve önemle ifade ediyorum.

Konu, devlet-i ebed müddet irademizin korunmasıdır. Konu, devletimizin saygınlığı ve üzerinde titrediğimiz bekasıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz, sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu ile ilgili suçmalara da tepki gösteren Bahçeli şöyle devam etti:

"Yıldırım’ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak müfteriliktir" 

"TBMM Başkanlığı görevini üstlenmiş, ilaveten Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı unvanını taşıyan Sayın Binali Yıldırım’ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak, uyuşturucu ticaretiyle ilişkilendirmek tek kelimeyle müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak, köhne köhne tribünde oturup üç maymunu oynamak Türkiye’ye kastetmek için kullanılan ve kiralanan çevrelere destek vermektir. Buna da vatan ve millet sevgisiyle bezenmiş hiç kimsenin hakkı yoktur."

Cumhur İttifakı olarak devletin yanında olduklarına vurgu yapan Bahçeli, "Milli varlığımıza operasyon çekenlerin bu cüretkarlıklarını burnundan getireceğiz" dedi.

Bakan Soylu: Müteşekkiriz

Bahçeli'nin açıklamalarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan destek geldi:

"Devlet-i Ebed Müddet" anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz."

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.