Seydikemerlilere 100 TOKİ müjdesi

Seydikemerlilere  100 TOKİ müjdesi
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Muğla’nın Seydikemer ilçesi Menekşe Mahallesinde yapılacak olan 100 TOKİ evlerinin yeri kesinleşti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer halkının beklediği bir müjdeydi”...

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Muğla’nın Seydikemer ilçesi Menekşe Mahallesinde yapılacak olan 100 TOKİ evlerinin yeri kesinleşti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer halkının beklediği bir müjdeydi” dedi.

BERİTAN YÜCEL

Seydikemer’de “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapsamında yapılacak olan, 100 toplu konut yerleri Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile kesinleşti.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararda şu ifadeler yer aldı:

“Muğla ili Seydikemer ilçesi, Menekşe Mahallesinde bulunan, bilim ve fen bakımından orman olarak muhafazasında hiçbir yarar görülmeyen ve tarım alanına dönüştürülmesi de mükün olmayan yerlerden olan, ekli kroki ile listede sınır ve kordinatları gösterilen alanın orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verilmiştir.”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “İlk etapta kura çekilen yerlerimiz belli oldu. Seydikemer halkının beklediği bir müjdeydi. 4-5 yıldır bu iş ile uğraşıyoruz. Nihayet sonuna gelebildik. Seydikemer halkına hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.