12 ayrı yakalamada 6 kişi gözaltına alındı

12 ayrı yakalamada 6 kişi gözaltına alındı
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının yıkılmasına, bozulmasına, tahribine, yok olmasına veya her ne suretle olursa olsun...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının yıkılmasına, bozulmasına, tahribine, yok olmasına veya her ne suretle olursa olsun zarara uğramalarına kasten sebebiyet verme, İhracat kaçakçılığı, ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma, birden fazla kişiyle yağma ve tefecilik yapmak suçundan 18 kişiye işlem yapıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirlikleri tarafından yapılan 12 ayrı yakalamada, 60 litre etil alkol, 12 adet gümrük kaçağı viski, 18 litre el yapımı sahte içk, 1 adet alkol yapımında kullanılan kit, 600 adet satışa hazır sarılmış sigara, 22 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 18 adet gümrük kaçağı cep telefonu aksesuarları, 8 adet tapu senedi, 6 adet telefon ve sim kart, 1 adet laptop, 1 adet vekaletname, 2 adet araç ruhsatı, 1 adet banka hesap cüzdanı, 1 adet satın alma tutanağı, 2 kilo 015,95 gr. diaspor taşı, 110,76 gr. kök zümrüt taşı, 104 adet Osmanlı Dönemi’ne ait tarihi eser sikke, 1 adet tarihi eser madalyon, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

Yakalamalar kapsamında, korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının yıkılmasına, bozulmasına, tahribine, yok olmasına veya her ne suretle olursa olsun zarara uğramalarına kasten sebebiyet verme, İhracat kaçakçılığı, ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma, birden fazla kişiyle yağma ve tefecilik yapmak suçundan 18 kişiye işlem yapıldı.

6 kişi gözaltında alınarak, adli makamlara sevk edildi.

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.