KENT KONSEYİNİN YENİ BAŞKANI NURAN ALDANMenteşe Kent Konseyi Olağan Genel Kurulunda yeni başkan seçildi. Nuran Aldan ve Özcan Çiçek başkanlık için aday oldu. Yapılan oylama sonucunda, Nuran Aldan Menteşe Kent Konseyinin yeni...

KENT KONSEYİNİN YENİ BAŞKANI NURAN ALDAN

Menteşe Kent Konseyi Olağan Genel Kurulunda yeni başkan seçildi. Nuran Aldan ve Özcan Çiçek başkanlık için aday oldu. Yapılan oylama sonucunda, Nuran Aldan Menteşe Kent Konseyinin yeni başkanı seçildi.

BERİTAN YÜCEL

Menteşe Kent Konseyinin Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Konakaltı Kültür Merkezinde yapılan genel kurula, temsilciler, üyeler ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, mevcut başkan Dr. Vehip Keskin ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş konuşma yaptı.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından, konuşmak isteyenler söz alarak, düşüncelerini üyelerle paylaştı. Menteşe Kent Konseyi başkanlığına, Orhaniye Mahalle Temsilcisi Nuran Aldan ile Sağlık Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek aday oldu.

Yapılan seçim sonucunda Nuran Aldan Menteşe Kent Konseyinin yeni başkanı seçildi. Nuran Aldan 71, Özcan Çiçek 30 oy aldı.

Menteşe Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Nuran Aldan, Menteşe Kent Konseyi olarak göstermiş oldukları aynı duruş ve anlayışla devam edeceklerinin belirtti. Yaptıklarının yapacaklarının göstergesi olduğunu ifade eden Aldan, başta Kent Konseyi Başkanı Dr. Vehip Keskin olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Yeni yönetime giren arkadaşlar ile de uyumlu bir şekilde çalışarak kent için elinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Menteşe Kent Konseyi Yürütme Kuruluna seçilen isimler ise şöyle: Barış Aydın, Mehmet Yapıcı, Mehtap Bozyer, Mustafa Tuncaeli ve Tolga Tanyel.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.