13 İlçe Başkanından Mete’ye destek açıklaması

13 İlçe Başkanından Mete’ye destek açıklaması
10 Şubat tarihinde Menteşe Spor salonunda Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilecek Ak Parti İl Kongresi öncesi 13 ilçe başkanı Menteşe İlçe başkanlığında bir araya gelerek Kadem Mete’ye destek açıklaması...

10 Şubat tarihinde Menteşe Spor salonunda Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilecek Ak Parti İl Kongresi öncesi 13 ilçe başkanı Menteşe İlçe başkanlığında bir araya gelerek Kadem Mete’ye destek açıklaması yaptı. 

İlçe Başkanları adına açıklama yapan Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, Genel Merkez tarafından aday gösterilen mevcut İl Başkanı Kadem Mete’nin yanında olduklarını açıkladı. Topal yaptığı açıklamada, “2019 yolunda partimizin başlatmış olduğu kongre sürecinde Muğla’mız tüm ilçe kongrelerini tamamladı. Sırada il başkanlığı kongremiz var. İl Kongremizi, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Menteşe Spor salonunda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Bizler 13 ilçe başkanı olarak Genel Merkezimizce il başkanlığı görevine tekrar aday gösterilen mevcut il başkanımız Kadem Mete’nin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

İl kongresinin ardından uyum içerisinde çalışan bir teşkilat ile yola devam edeceklerini belirten Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Topal, “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılına giderken çok önemli bir durak olan 2019 seçimlerini yine milletimizin teveccühü ile kazanan Türkiye olacaktır. Yerel yönetimlerde Muğlalı vatandaşlarımızın taleplerini çok iyi biliyoruz. Belediye hizmetlerinden kaynaklanan ve vatandaşlarımıza çile olan tüm sorunların ortadan kaldırılması için mücadele edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.