15 Temmuz Parkı açılıyor

15 Temmuz Parkı açılıyor
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü anma etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı hizmete açılıyor.Yatağan...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü anma etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı hizmete açılıyor.

Yatağan Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı, üzerinde çeşitli düzenlemeler yapılarak Yeni Mahalle’ye kazandırıldı. Yapılan düzenlemeler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1 adet halı saha yapılarak çevresinde yapılan düzenleme ile 2 adet büfe, 2 adet kamelya, 2 adet çocuk oyun parkı, 1 adet jimnastik spor alanı, 45 adet bank, yürüyüş yolları ve yaklaşık 40 adet çeşitli türde ağaç ile çiçek dikimi gerçekleştirildi.

15 Temmuz Parkı açılıyor

Dikenlik bir arazi olarak atıl vaziyetteki arazi üzerinde yapılan çalışma sonucu güzel bir eser ortaya koyduklarına inandıklarını belirten Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Söz konusu arazi üzerinde personelimizin de yoğun ve özverili çalışması sonucu çalışmalarımız tamamlayarak parkımızı adına yakışır şekilde 15 Temmuz tarihine yetiştirdik. Belediye meclisimizde aldığımız karar ile parkımıza 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı, halı sahamıza da Fırat Yılmaz Çakıroğlu adının verilmesi uygun görüldü. 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında parkımızı hizmete açarak, anma programımızı adına yakışır şekilde icra edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza ve katkı koyanlara Yatağanlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2066 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.