15 Temmuz Platformundaki görüntü dikkat çekiyor

15 Temmuz Platformundaki görüntü dikkat çekiyor
Menteşe Kışla Parkı’nda bulunan, Muğla Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konuşlandırılan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi”...

Menteşe Kışla Parkı’nda bulunan, Muğla Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konuşlandırılan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” platformu üzerindeki harflerin uzun süredir eksik ve tamamlanmamış olması dikkat çekiyor.

Neval Çolak

Muğla’nın Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi’nde bulunan Kışla Parkı’ndaki Menteşe spor Salonu bahçesinde bulunan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” platformu üzerindeki “Muğla Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü” yazısındaki harflerin uzun zamandır eksik ve tamamlanmamış olduğu gözlendi.

Bazı vatandaşlar bu tablodan duyarsız şahısları sorumlu tutarken, bazıları ise, uzun süredir bu şekilde duran tablodan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ihmalinin söz konusu olduğuna dikkat çekti.

Platformda bulunan harflerin eksikliği ve bakımsızlığına dikkat çeken ismini vermek istemeyen bir vatandaş,  “15 Temmuz Demokrasi Zaferi platformunun bakımsızlığı gözler önünde. Devlete bağlı bir kurum ya da kuruluşun bu şekilde harap halde olması çok üzücü. Platform çevredeki insanlardan ötürü zarar görmüş olabilir belki ama yine de kurum kendine ait olan bir platforma dikkat etmesi ve sahip çıkması gerekliydi diye düşünüyorum.  Bu şekilde böyle bakımsız olması açıkçası hoş değil. Umarım bu ihmaller bir an önce düzeltilir” dedi.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.