15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ 42 SPORTİF ETKİNLİKLE ANILDI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ 42 SPORTİF ETKİNLİKLE ANILDI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 15 Temmuz Şehitlerini anmak amacıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 20 dalda düzenlediği 42 sportif etkinliğe 2 bin 300 sporcu katıldı.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 15 Temmuz Şehitlerini anmak amacıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 20 dalda düzenlediği 42 sportif etkinliğe 2 bin 300 sporcu katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 2 bin 300 sporcunun katılımıyla 42 etkinlik gerçekleştirildi. İl Faaliyet Programında yer alan 41 etkinlik ve 2021 Federasyon Faaliyet Programında yer alan 1 etkinlik olmak üzere toplam 42 faaliyet, Muğla il Merkezi ve ilçelerinde düzenlendi.

15 Temmuz Haftası boyunca Bodrum, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas ve Ortaca’da Bilardo, Hokey, Basketbol, Tenis, Okçuluk, Atletizm, Bocce-Dart, Badminton, Voleybol, Futbol, Karate, Bisiklet, Taekwondo, Masa Tenisi, Satranç, Pentatlon, Kick Boks, Yüzme, Kort Tenisi ve Güreş olmak üzere toplam 20 branşta düzenlenen etkinlikler Marmaris’te yapılan Sancak Koşusu ile tamamlandı. Marmaris Meydanında düzenlenen anma programında 'Sancak', Özel Sporcu Fercan Tok ve 25 Atletizm sporcusu tarafından Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teslim edildi. Spor etkinlikleri sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalar verilirken, katılım gösteren tüm sporculara katılım belgesi verildi.

İLMAN: “15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Sporcularımızın katılımıyla milli birlik ve dayanışma duygularıyla etkinliklerimizi gerçekleştirdik” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “15 Temmuz Haftası boyunca Gençlik Merkezlerinde ve Öğrenci Yurtlarında birçok etkinlik ve faaliyetler düzenleyerek 15 Temmuz ruhunu gençlerimizle birlikte yaşadık. Yapılan spor etkinliklerinde 15 Temmuz’un ruhunu yaşatarak gençlerimizle birlikte şehitlerimizi yad ettik. Şehitlerimizin bize bıraktığı bu ruhu gelecekte de yaşatmaya devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin, bizleri de onlara layık eylesin. Sporcularımızın katılımıyla milli birlik ve dayanışma duygularıyla etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile etkinliklerimize katılan tüm Sporcularımıza, Gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen tüm ekibimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum, Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Birliğimizin ve kuvvetimizin daim olmasını diliyorum“ dedi.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.