15 Temmuz şehitleri anısına Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu

15 Temmuz şehitleri anısına Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahi, dua...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahi, dua ve hatim duası okundu. Dua okunmasının ardından gençlere Geceden Şafağa 15 Temmuz Belgesel Gösterimi yapıldı.

Sinem Karakaya

15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahi, dua ve hatim duası okundu. Dua okunmasının ardından gençlere Geceden Şafağa 15 Temmuz Belgesel Gösterimi yapıldı.

15 Temmuz şehitleri anısına Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu

Programa katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı konuşmada “15 Temmuzun 4. yılındayız. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi yad etmek için gençlerimizle burada toplandık. Muğla İl Müftülüğümüzle iş birliği içerisinde çok kıymetli hocalarımız ve gençlerimizle burada bu etkinliği gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin bizleri de onlara layık eylesin inşallah. Vatanımıza ve milletimize sahip çıkmak her birimizin boynunun borcudur. Bu hafta boyunca etkinliklerimiz sürecek. Bu vesile ile ben tekrardan şehitlerimizi saygı sevgi ve rahmetle anıyorum. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.