15 Temmuz’da 30 spor etkinliği düzenlenecek

15 Temmuz’da 30 spor etkinliği düzenlenecek
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 30 farklı spor etkinliği düzenliyor.Sinem Karakaya15 Temmuz Demokrasi...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 30 farklı spor etkinliği düzenliyor.

Sinem Karakaya

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 30 farklı spor etkinliği düzenliyor. Spor etkinliklerinde Masa Tenisi, Özel Sporcular Yüzme, Karate, Bisiklet, Taekwondo, Atletizm, Tenis, Satranç, MuayThai, Badminton, Dağcılık, Wushu ve Okçuluk branşları dahil olmak üzere İl genelinde 30 spor etkinliği yapacak.

Yapılacak olan spor faaliyetleri hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “15 Temmuz’un 4. yılındayız. Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yad etmek ediyoruz. Muğla İl Müftülüğümüzle iş birliği içerisinde çok kıymetli hocalarımız ve gençlerimizle birlikte Gençlik Merkezlerimizde etkinlikler gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca Bugün ve yarın yapılacak olan spor etkinliklerinde 15 Temmuzun ruhunu yaşatacak ve gençlerimizle birlikte şehitlerimizi yad edeceğiz. Onlar sayesinde vatanımız dimdik ayakta durmakta ve bizler güvendeyiz. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin, bizleri de onlara layık eylesin inşallah. Vatanımıza ve milletimize sahip çıkmak her birimizin boynunun borcudur. Bu hafta boyunca etkinliklerimiz sürecek. İliniz genelinde çeşitli branşlarda 30 Spor faaliyeti düzenledik.Gençlerimizin katılımıyla milli birlik ve dayanışma duygularıyla etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz.Aslında 45 Spor faaliyetini planlamıştık ancak Coronavirüs tedbirleri nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından izin verilen branşlardan30 faaliyeti tüm Coronavirüs tedbirlerine riayet ederek gerçekleştireceğiz. 15 Temmuz akşamı Marmaris’te 25 Atletimizin katılımıyla tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak yapılacak Sancak Koşusuyla etkinliklerimizin finalini yapacağız. 2,5 km parkurun sonunda Sancak Valimiz Orhan Tavlı’ya sporcularımız tarafından teslim edilecek. Bu vesile ile etkinliklerimize katılan tüm sporcularımıza, gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen tüm ekibimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.