16 yaşında ölüme uçtu

16 yaşında ölüme uçtu
Muğla’nın Yatağan ilçesinde çalıştığı iş yerinden motosikleti izin alarak bir arkadaşına ziyarete giden Sinan Bulut(16) Yatağan çayına uçtu ve...

Muğla’nın Yatağan ilçesinde çalıştığı iş yerinden motosikleti izin alarak bir arkadaşına ziyarete giden Sinan Bulut(16) Yatağan çayına uçtu ve yaşamını yitirdi.

Yatağan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Aşçılık Bölümü öğrencisi Sinan Bulut, dün çalıştığı lokantanın 48 YS 290 plakalı motosikletini izinsiz alıp, Yatağan Ovası'ndaki bir besi çiftliğindeki arkadaşını ziyarete gitmek üzere yola çıktı. Bir süre motosikletin ve Bulut'un ortalıkta görünmediğini farkeden lokanta çalışanları, besi çiftliğindeki arkadaşının yanına gitmiş olabileceğinden şüphenip, bu güzergahtaki stabilize yolda aramaya başladı. Yol boyunca bir kaç tur atan lokanta çalışanları, son olarak baktıkları Doğancı Mevkisi'nden geçen Yatağan Çayı üzerindeki köprünün altında yarım metrelik suyun içinde Bulut'u ve motosikleti buldu. Motosikletle çaya uçtuğu belirlenen Bulut, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından ağır yaralı olarak çıkartılıp, Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bulut, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.