19 bin 200 metrekare parke taşı döşenecek

19 bin 200 metrekare parke taşı döşenecek
Atatürk Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde başlanan kilitli parke döşeme çalışmalarının son 450 metresine gelindi.Muğla’nın...

Atatürk Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde başlanan kilitli parke döşeme çalışmalarının son 450 metresine gelindi.

Muğla’nın Ortaca İlçesi Atatürk Bulvarı ile İstiklal Caddesi arasında bulunan araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak sürdüğü Kararoğlanoğlu Caddesi'ne toplam 19 bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşenecek.

Ekiplerin yoğun olarak sürdürdüğü çalışmalar neticesinde 13 bin 800 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; ''İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz kilitli parke çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızda Karaoğlanoğlu Caddesi'nde de sona doğru yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı bu güzergahı en kısa zamanda Bitirerek diğer yollarda ki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımızın isteklerine önem verdiğimiz için sürekli sahada çalışmaları inceliyor ve vatandaşlarımıza isteklerini soruyoruz. Bu isteklerden uygun olanları değerlendirip yapmaya özen gösteriyoruz. Bu günde Belediye Meclis üyemiz Zeki Doğaç Bey ile Karaoğlanoğlu Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledik. Bizler, yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın istek ve önerilerine her zaman dikkate alarak yapmaya özen gösterdik ve bundan sonrada özen göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.