19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti

19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti
Muğla'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Muğla Atatürk Stadı’nda saat 19.19’da saygı duşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları...

Muğla'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Muğla Atatürk Stadı’nda saat 19.19’da saygı duşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde, tüm illerde eş zamanlı olarak saat 19.19’da, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Muğla’da da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün öncülüğünde, program düzenlendi. Atatürk Stadı’ndaki kutlamaya, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman katıldı.

Ardından çeşitli marşlar eşliğinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri sallandı. Vali Orhan Tavlı, gösteri yapan öğrencileri dolaşarak bayramlarını kutladı.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.