19 Mayıs etkinlikleri törenle başladı

19 Mayıs etkinlikleri törenle başladı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çelenk koyma töreni ile başladı.Muğla’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk koyma töreni...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çelenk koyma töreni ile başladı.

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

Çelenk törenine Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, şube müdürleri, gençlik liderleri ve antrenörler katıldı.

Öte yandan Muğla Valiliği tarafından hazırlanan 19 Mayıs Gençlik Otobüsünün 4 gün boyuncu Muğla’nın tüm ilçelerini gezeceği öğrenildi.

19 Mayıs Gençlik Otobüsü, turuna ilk önce 17 Mayıs Pazartesi günü Bodrum, Milas, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinden başlayacak. Ardından sırasıyla 18 Mayıs Salı günü Datça, Marmaris, Köyceğiz, 19 Mayıs Çarşamba günü Menteşe ve Ula, 20 Mayıs Perşembe günü ise Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerini turlayarak yolculuğunu bitirecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında Online Halk Oyunları Solo Performans Yarışması ve online İstiklal Marşı Okuma Yarışması yapılacak.

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.