19 MAYIS İÇİN ŞEHİR TURU YAPTILAR

19 MAYIS İÇİN ŞEHİR TURU YAPTILAR
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bisiklet turu düzenlendi. 19 öğretmen ve öğrenci, Gençlik ve Spor Bayramı için pedal çevirdi.Muğla Milli Eğitim...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bisiklet turu düzenlendi. 19 öğretmen ve öğrenci, Gençlik ve Spor Bayramı için pedal çevirdi.

Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerden oluşan 19 kişi kent merkezinde şehir turu yaptı.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünden başlayan tur, şehir turunun ardından Atatürk Anıtı’nda son buldu.

Gençlik ve Spor Bayramı için pedal çeviren öğretmen ve öğrenciler, İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 102. Yıl dönümünde büyük bir coşkuyla bazı çocuklarımız sahada bazı çocuklarımız da evde bayramımızı kutladık, kutluyoruz. Bu hafta gençlik haftası olarak devam edecek. Bugün genç öğretmenlerim ve genç öğrencilerimle 19 bisikletle belirli bir güzergâhta düzenlediğimiz bir etkinliğe katılıyoruz. Hafta boyunda etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın çok büyük heyecan duyacağı bizlerin de çok heyecanla takip ettiğimiz etkinliklerimizle haftamızı geçiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.