2 milyonluk operasyonda muhtarda gözaltında

2 milyonluk operasyonda muhtarda gözaltında
Muğla’da jandarma ekiplerince, piyasa değeri 2 milyon lira olan kobra yılanı zehri ele geçirildi. Kavaklıdere ilçesinin Salkım Mahallesi Muhtarı H.Ö’nünde...

Muğla’da jandarma ekiplerince, piyasa değeri 2 milyon lira olan kobra yılanı zehri ele geçirildi. Kavaklıdere ilçesinin Salkım Mahallesi Muhtarı H.Ö’nünde aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Aykut Kurt

 Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ve Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’nca yapılan istihbari çalışmalar sonucu ellerinde kobra yılanı zehrini piyasaya sürmek üzere olan şebekeyi tespit etti. Alıcı kılığına giren jandarma personeli, şüpheliler ile Akyaka’daki bir kafeteryada buluştu. Kobra yılanı zehrini, jandarma ekiplerine satmaya çalışan şüpheliler gözaltına alındı. Piyasa değeri 2 milyon lira olan cam tüp içerisindeki kobra yılanı zehirleri ve 2 adet ruhsatlı tabancaya el konuldu. Gözaltına alınan Kavaklıdere ilçesinin Salkım mahallesi muhtarı H.Ö., O.K., C.O., İ.E., ve S.B.’nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

2 milyonluk operasyonda muhtarda gözaltında

Bu haber toplam 1663 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.