20 BİN TL DEĞERİNDEKİ İŞ MAKİNASI PARÇASINI ÇALDILAR

20 BİN TL DEĞERİNDEKİ İŞ MAKİNASI PARÇASINI ÇALDILAR
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Döğer Mahallesinde ikamet eden Hamdi Y. isimli şahısın 20 bin TL değerindeki iş makinası kırıcı parçasının çalındığını beyan etmesi üzerine başlatılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren...

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Döğer Mahallesinde ikamet eden Hamdi Y. isimli şahısın 20 bin TL değerindeki iş makinası kırıcı parçasının çalındığını beyan etmesi üzerine başlatılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren Ü.K. ve M.K. isimli şahısların olduğu ve hırsızladıkları malzemeyi Antalya’nın Kepez İlçesinde bir firmaya 7 bin 500 TL karşılığında sattıkları tespit edildi.

Seydikemer’in Döğer Mahallesinde ikamet eden Hamdi Y. isimli şahıs şahsına ait 20 bin TL değerindeki iş makinası kırıcı parçasının hırsızlandığını beyan etmesi üzerine olaya ilişkin araştırma başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırmada, olayı gerçekleştiren Ü.K. ve M.K. isimli şahıslar olduğu ve hırsızladıkları malzemeyi Antalya’nın Kepez İlçesinde bir firmaya 7 bin 500 TL karşılığında sattıkları tespit edildi.

Şüpheli Ü.K. ve M.K.  isimli şahıslar Seydikemer Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Hırsızlık olayında çalınan kırıcı parça sahibine teslim edildi.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.