2020 Bütçesi ve Stratejik Plan Meclis’ten Geçti

2020 Bütçesi ve Stratejik Plan Meclis’ten Geçti
Menteşe Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün...

Menteşe Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün başkanlığında toplanan belediye meclisinde, 2020 yılı belediye bütçesi ve 2020 – 2024 Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “2020 yılı belediye bütçesi ve 2020- 2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plan, meclis üyelerimizin oy birliği ile kabul edildi. Meclis üyelerimizin hepsine teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz, doğal, tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, kırsal ve kentsel yaşamın iç içe olduğu, çevreye duyarlı, kültür ve insan odaklı sosyal bir belediye olmak. Bu doğrultuda hazırlanan, belediyemizin yol haritası niteliğinde olacak 2020 - 2024 Menteşe Belediyesi Stratejik Planın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerle, halkımızla birlikte Menteşemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.

2020 yılı belediye bütçesi ve stratejik planın görüşüldüğü toplantıda, belediye gelir bütçesi de tüm meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 971 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.