21. Boğalar Yörük Türkmen Kültür Şöleni’nde Tarım Çadırına Yoğun İlgi

21. Boğalar Yörük Türkmen Kültür Şöleni’nde Tarım Çadırına Yoğun İlgi
Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Kültür Derneği tarafından bu yıl 21.ncisi düzenlenen Uluslararası Seydikemer Beşkaza Yaylaları  Boğalar Yörük Türkmen...

Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Kültür Derneği tarafından bu yıl 21.ncisi düzenlenen Uluslararası Seydikemer Beşkaza Yaylaları  Boğalar Yörük Türkmen Kültür Şöleni’ne Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yörük çadırı kurarak destek verdi.

Seydikemer Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tanıtma Fonu katkılarıyla gerçekleşen şölene, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Azerbaycan’dan Karabağ Gazisi İbad Hüseyinli, Denizli Valisi Hasan Karahan, Muğla Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Boğalar Yörük Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve 24. Dönem Muğla Milletvekili Ali Boğa, Yörük-Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, çeşitli illerden Yörük Türkmen Dernekleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çadırında girişimci kadın çiftçilerimiz tarafından yöreye has yerel ürünler tanıtıldı. Ayrıca şölene katılan misafirler Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çadırına uğrayarak sergilenen yöreye has yerel ürünler ve İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.