27. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

27. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
27.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Adaylara sonuçların, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyeceği, resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen sonuçların tebligat niteliğinde olduğu belirtildi.Polis...

27.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Adaylara sonuçların, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyeceği, resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen sonuçların tebligat niteliğinde olduğu belirtildi.

Polis Akademisi resmi sitesi üzerinden yapılan paylaşımla, 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.” denildi.

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.