29 EKİM’DE “KARMA FOTOĞRAF SERGİSİ”

29 EKİM’DE “KARMA FOTOĞRAF SERGİSİ”
Menteşe Belediyesi ve Muğla Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğinde Sınırsızlık Meydanında açılan “Karma Fotoğraf Sergisi” fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında...

Menteşe Belediyesi ve Muğla Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğinde Sınırsızlık Meydanında açılan “Karma Fotoğraf Sergisi” fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında açılan sergide 12 fotoğrafçının 24 eseri fotoğrafı bulunuyor.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden çekilmiş fotoğraflardan oluşan karma serginin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla Milletvekilleri, CHP İl ve İlçe Başkanlarının katılımıyla açıldı.

Sergi açılışında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, fotoğrafçıları tebrik ederek, “Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünde etkinliklerimize fotoğraf sergisi ile destek veren MUFSAT yönetimine teşekkür ediyorum ve herkese iyi bayramlar dedi.”

Günün anlam ve önemine dair MUFSAT Dernek Başkanı Deniz Aydemir’e ve dernek üyelerine Belediye Başkanları tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Konuşmaların ardın sergi gezilerek fotoğraf hakkında bilgi alındı. Sınırsızlık Meydanında çok sayıda ziyaretçinin ilgi gösterdiği sergi yarından itibaren 1 hafta boyunca Zihni Derin İş Merkezi fuaye alanında sergilenecek.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.