3 - Greyder De Geldi

3 - Greyder De Geldi
30 Mart seçimleriyle birlikte kurulan Seydikemer Belediyesi, sıfır model 3’üncü greyderini de araç filosuna dahil etti. Başkan Yardımcısı Muammer Acar,...

30 Mart seçimleriyle birlikte kurulan Seydikemer Belediyesi, sıfır model 3’üncü greyderini de araç filosuna dahil etti. Başkan Yardımcısı Muammer Acar, 3’üncü silindirin de önümüzdeki hafta ellerinde olacağını müjdeledi.

Büyükşehir yasası kapsamında kapatılan 52 köyün yanı sıra 6 belde belediyesinin araç ve makine parkı, Büyükşehir Belediyesi ve Seydikemer Belediyesi tarafından paylaşıldı. 2014’te yapılan yerel seçimlerin ardında resmen hizmete başlayan Seydikemer Belediyesi, eski araç ve makinelere sıfır model araç ve makine eklemeyi sürdürüyor.

İlk 2 yılda, 2 adet sıfır model greyder alan Seydikemer Belediyesi, 3 greyderi de makine parkına dahil etti. Önümüzdeki günlerde 3’üncü silindirin de geleceğini kaydeden Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Acar, “Seydikemer İlçemiz Muğla İlimizin en büyük ilçelerinden bir tanesi, kırsal alanımızla Yayla Gökbenle birlikte 65 tane mahallemiz var. Mahallelerimizdeki alt yapı çalışmalarında kullanmak üzere, bundan 3 ay önce Yakup Başkanım muhtarlarla toplantıda vermiş olduğu 1 ader Greyder ve 1 adet silindir sözü, Devlet malzeme ofisinden bütün işlemlerini yaparak bugün itibariyle halletmiş bulunmaktayız. Bugün 1 adet Greyderimiz hafta içinde de  1 adet silindirimiz Belediye Başkanlığımıza tespit edip hizmetlerde kullanılmak üzere bizlere teslim edilecektir. Biz Seydikemer Belediye Başkanlığı olarak  bütün alt yapı hizmetlerimizde kullanmak için, devlet malzeme ofisi üzerinden  veya diğer kurumlardan makamlıklardan yardım ve hibe yollarla temin etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.