32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli Olağan Kongresi Gerçekleşti

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli Olağan Kongresi Gerçekleşti
32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli olağan kongresi düzenlendi. Oda hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede, resmi olmayan...

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli olağan kongresi düzenlendi. Oda hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede, resmi olmayan sonuçlara göre 16. Dönem Yönetim Kuruluna; Ecz. Kadir Serkan Tekin, Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. Ömer Çetiner, Ecz. Burak Söğütlü, Ecz. Cem Demir, Ecz. Fikri Devrim Mavioğlu, Ecz. Anıl Gençtürk seçildi.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli olağan kongresi düzenlendi. Resmi olmayan sonuçlara göre 16. Dönem Yönetim Kuruluna Ecz. Kadir Serkan Tekin, Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. Ömer Çetiner, Ecz. Burak Söğütlü, Ecz. Cem Demir, Ecz. Fikri Devrim Mavioğlu, Ecz. Anıl Gençtürk seçildi.

Açılış konuşmasını yapan 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin; “15. dönemimizi geçirdik hatalarıyla, sevaplarıyla, elimizden geldiğince mesleğe kazanımlar elde etmeye çalıştık. Kabaca bahsedeyim, 2 Meslektaşımız Ankara’da ödüle layık görüldü. Birisi Rehber Eczanemde yapmış olduğu çalışmalarla, diğeri Türkiye’de değil Dünya’da yaptığı kabul görmüş. Zeytin ve zeytinyağımızı tüm Dünya’ya tanıtan bir meslektaşımız. Isı nem uygulamasının sağlıklı çalışmayacağını gittiğimiz her yerde anlattık.” Dedi.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 16. Dönem Seçimli Olağan Kongresi Gerçekleşti

Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurduğumuz birim tüm 48 ‘deki eczanelerimize hizmet vermeye devam ediyor diyen Ecz. Tekin; “Muvazaa konusunda da çalışmalar gerçekleştirildi, üyelerimize gelişen tüm olay ve konularla ilgili duyurularımız anında yapılıyor ve son olarak da odamızda Danışman Eczacı istihdam etmeye başladık. Bir seçim dönemi, bir genel kurul ve maalesef yine düşük bir katılım, Her toplantı, eğitim ve genel kurul da sitem ediyorum. Belki sizde sıkıldınız, ama bakıyorum salonun en dolu olması gereken bu günde yine 50-60 kişiyle genel kurul yapıyoruz.  Mesleğimizin bu kadar sıkıntılı geçtiği bir süreçte bence daha çok katılımlı daha aktif birlik halinde kenetlenmiş bir örgüt olmalıyız diye düşünüyorum. Değerli çalışma arkadaşlarım, 16. Dönemde seçilecek olan yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, mesleğimiz adına kongremiz ve seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Açılış konuşmasının ardından Kongre gündemine geçilerek Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Burak Söğütlü tarafından 15. Dönem ikinci yarıyıl çalışma raporu okunarak, Oda Saymanı Ecz. Ömer Çetiner 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ve iktisadi işletmesinin hesap raporları genel kurulu sunuldu.

Resmi Olmayan sonuçlara göre 16. Dönem Yönetim Kuruluna Ecz. Kadir Serkan Tekin, Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. Ömer Çetiner, Ecz. Burak Söğütlü, Ecz. Cem Demir, Ecz. Fikri Devrim Mavioğlu, Ecz. Anıl Gençtürk seçildi. Büyük Kongre Delegeliklerine; Ecz. Kadir Serkan Tekin, Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. İbrahim Ertürk, Ecz. Burak Söğütlü, Ecz. Cem Demir, Ecz. Anıl Gençtürk, Ecz. Nuri Öztürk seçildi. Onur Kurlu Üyeliklerine; Ecz. Sebahat Totoş, Ecz. Begüm Öcal, Ecz. Tülay Kirişçi, Ecz. Mehmet Zeybekoğlu, Ecz. Derya Duran Karabıçak seçildi. Denetleme Kurulu Üyeliklerine; Ecz. Ebru Mora, Ecz. İlkay Sever Tap, Ecz. Övünç Öztürk seçildi.

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.