34 FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ BİLGİLENDİRİLDİ

34 FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ BİLGİLENDİRİLDİ
Trafik kazalarına etken olan ve trafik güvenliğini doğrudan etkileyen, kırmızı ışık, emniyet kemeri, kask kullanma, seyir halinde cep telefonu kullanımı, yaya önceliği ve ardı ardına birden fazla şerit değiştirme vb. ihlallerine...

Trafik kazalarına etken olan ve trafik güvenliğini doğrudan etkileyen, kırmızı ışık, emniyet kemeri, kask kullanma, seyir halinde cep telefonu kullanımı, yaya önceliği ve ardı ardına birden fazla şerit değiştirme vb. ihlallerine yönelik Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 34 Fahri Trafik Müfettişine (FTM) bilgilendirme yapıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Fahri Trafik Müfettişlerine yönelik yapılan toplantıda, Trafik Daire Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu broşür içeriği ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şehit Ali Gaffar Okkan Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, trafik kazalarına etken olan ve trafik güvenliğini doğrudan etkileyen kırmızı ışık, emniyet kemeri, kask kullanma, seyir halinde cep telefonu kullanımı, yaya önceliği ve ardı ardına birden fazla şerit değiştirme vb. ihlallerine yönelik duyarlı olunması, FTM uygulamasının etkin ve doğru kullanılması, yazılı ve görsel medyada Fahri Trafik Müfettişleri ilgili olumsuz algı oluşmaması adına bilgilendirme gerçekleştirildi.

Bilgilendirmenin ardından, toplantıya katılan 34 Fahri Trafik Müfettişinin öneri ve şikâyetleri dinlendi.

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.