41 öğrenci yüz yüze eğitime başladı

41 öğrenci yüz yüze eğitime başladı
Geçtiğimiz yıl ilk kez öğrenci alarak eğitim öğretime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)  Diş Hekimliği Fakültesi, bu yıl 41 öğrencisiyle...

Geçtiğimiz yıl ilk kez öğrenci alarak eğitim öğretime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)  Diş Hekimliği Fakültesi, bu yıl 41 öğrencisiyle yeni döneme merhaba dedi. Rektör Çiçek, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ilk dersinde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Neval Çolak Arslan

Coronavirüs tedbirleri kapmasında ara verilen yüz yüze eğitim, öğretim hayatı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde yoğun pandemi tedbirleri çerçevesinde başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrencilerle ilk derslerinde bir araya geldi. Geleceğin diş hekimleri ile birlikte derse giren Rektör Çiçek, öğrencileri kişisel tedbirlerini almaları konusunda uyardı.

Öğrenciler dersler öncesi bina girişlerinde ateş ölçerlerle ile kontrol edildi. Her sınıfta ve koridorlarda dezenfektan bulundurularak, dersler, azaltılmış sınıflarda maskeli olarak işlendi. Ders aralarında birer saat boşluk bulunacak ve bu sırada sınıflar havalandırılıp dezenfekte edildi. Branş ve uygulamalı derslerin dışındaki derslerin online olarak devam edeceği açıklandı.

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.