42 yıllık meslek hayatını sonlandırdı

42 yıllık meslek hayatını sonlandırdı
Bir dönem Milas Belediye Başkanlığı ve uzun yıllar Belediye Meclis üyeliği görevini yürüten Mustafa Tireli 42 yıllık meslek hayatını sonlandırdı.Milas...

Bir dönem Milas Belediye Başkanlığı ve uzun yıllar Belediye Meclis üyeliği görevini yürüten Mustafa Tireli 42 yıllık meslek hayatını sonlandırdı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bir dönem Milas belediye başkanlığı ve uzun yıllar belediye meclis üyeliği görevlerini yürüten ve 42 yıllık meslek yaşamını sonlandıran Dr. Mustafa Tireli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

1978 yılından bu yana özel muayenehanesinde Milas halkına hizmet veren iç hastalıkları uzmanı Dr. Mustafa Tireli’yi meclis üyeleri ile beraber ziyaret eden Başkan Tokat, “Mustafa Tireli ismi Milas ile özdeşleşmiş bir isim. Meclis üyeliği, belediye başkanlığı ve doktor olarak Milas’a büyük hizmetleri oldu. 42 yıllık doktorluk serüvenine son verip yeni bir hayata başlıyor. Mias halkımız adına teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Başkan Tokat’ın teşekkür ziyaretiyle onur duyduğunu ifade eden Dr. Tireli, “Meclis üyeliği,belediye başkanlığı ve 42 yıllık doktorluk hayatımda Milas’a ve Milas halkına hizmet etmekten her zaman gurur duydum” dedi

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.