48 Gençlik, Muğlaspor’da Eski ve Yeni Yönetimi Bir Araya Getirdi

48 Gençlik, Muğlaspor’da Eski ve Yeni Yönetimi Bir Araya Getirdi
SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor’un tek yürek olması için 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin öncülüğünde dayanışma toplantısı düzenlendi. Muğlaspor...

SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor’un tek yürek olması için 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin öncülüğünde dayanışma toplantısı düzenlendi. Muğlaspor Kulübünde düzenlenen toplantıda, eski yönetim ile yeni yönetim bir araya gelerek Muğlaspor için neler yapılabilir tartışıldı.

Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesislerinde yapılan toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Eski Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, MHP İlçe Başkanı Selim Bağcıoğlu, Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, Eski Yönetim Kurulu Üyesi Muğla Emlakçılar Odası Başkanı Ziya Ercan, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi, Muğlaspor Kulübü Eski Başkanları Haluk Beyimoğlu, Önder Kaytan ve Rüştü Gürsoy, Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

48 Gençlik Taraftarlar Derneği ve Eski Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç öncülüğünde düzenlenen toplantıda Muğlaspor için neler yapılabilir, taraftar sayısının arttırılması ve motivasyonun yükseltilmesi gibi konular tartışıldı.

“Kriz Dönemindeyiz”

Toplantıda konuşan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi; “ Kriz dönemindeyiz. 11 maç oynadık 12 puan almışız. Bu ciddi bir krizdir. Muğlaspor için neler yapabiliriz bunun için toplandık. Kriz döneminden geçmiş başarılı ya da başarısız başkanlar ve yöneticiler aramızda. Herkesin fikri önemli bizim için. Biz bir oldukça bu takım desteklenir. Hepimizin ortak noktası Muğlaspor. Maddi ve manevi anlamda nasıl destek olabiliriz, bunlar bizim için önemli konular. Önümüzde İstanbul deplasmanı var. Menaf kardeşimiz bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Bizleri de topluyor. Muğlaspor’un iyi olmasını isteyenler hala var. Biz 48 Gençlik Taraftarlar Derneği olarak her şartta takımı centilmence destekliyoruz. Cumartesi günü de İstanbul deplasmanında takımı yalnız bırakmayacağız.” Şeklinde konuştu.

Kapiz; “Maddi Anlamda Hiçbir Sıkıntımız Yok”

Birlik ve beraberlik için yapılan toplantıların önemli olduğunu belirten, katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz; “ Bu tür toplantılar camiaya güç veriyor. Kötü gidişata Modafen maçı ile dur dedik çok şükür. Bu çıkışımızı Halide Edip Adıvar maçında da sürdüreceğiz inşallah. Bu toplantının olacağını duyan oyuncularımız mutlu oldu. Yalnız olmadıklarını, onlara destek olduğumuzu hissettiler. Bu bile moral kaynağı onlar için.  Maddi anlamda futbolculara ödemediğimiz hiçbir şey yok. Muğlaspor’a giren önce Bismillah desin. Bu toplantı bir milat olsun. Sizlerin de desteğiyle umarım her şey güzel olur.” Dedi.

Toplantının düzenlenmesine öncülük eden Eski Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç’ta, ilk devreye kadar ligde oynanacak olan bütün maçların çok önemli olduğunu dile getirerek, taraftarlardan stadı doldurmalarını rica etti.

Toplantıda yapılan konuşmalarda camianın tüm sıkıntıları aşabilmesi için tek yürek olması gerektiği belirtilerek, bu tür dayanışma toplantılarının devam edeceği açıklandı.

Bu haber toplam 828 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.