48 GENÇLİK MUĞLASPOR’U KAHVALTIDA AĞIRLADI

48 GENÇLİK MUĞLASPOR’U KAHVALTIDA AĞIRLADI
 MUHABİR
Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta zirvede bulunan Muğlaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı zorlu Kumluca Belediyespor maçı öncesi 48 Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 48 Gençlik, ayrıca bu zorlu maç öncesi şehrin sokaklarında ses sistemiyle donatılmış araçla gezerek Muğlalı maça davet etti.

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lideri Muğlaspor, bu hafta kendi sahasında Kumluca Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı takım, 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadyumunda karşılaşacağı rakibini yenerek ilk devreyi kayıpsız kapatmak istiyor.

Bu zorlu maç öncesi 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, Muğlaspor ailesini kahvaltıda ağırladı.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Muğlaspor Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcuları ve 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri katıldı.

Kahvaltı organizasyonunda konuşma yapan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı, zorlu Kumluca maçında herkesi tribüne beklediklerini belirterek, “48 Gençlik olarak yönetim kurulumuza, teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Kumluca maçını da kayıpsız geçerek ligin ilk devresini hak ettiğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Bu zorlu maç öncesi camiamızla kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Kumluca maçında bu sevdaya gönül vermiş tüm Muğlasporluları tribüne davet ediyoruz. Ayrıca dernek olarak maç öncesi Muğla’nın sokaklarında aracımızla gezerek Muğlalılara maçın önemini anlatıp maça davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.