48 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi: “Muğlaspor üzerinde tiyatro oynanmıştır”

48 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi:  “Muğlaspor üzerinde tiyatro oynanmıştır”
Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi Erol Kapiz’İn istifası sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Türedi, “Muğlaspor...

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi Erol Kapiz’İn istifası sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Türedi, “Muğlaspor üzerinde tiyatro oynanmıştır. Kapiz gerekeni geç yaptı” dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muğlaspor’un kötü gidişatı sonrası Başkan Erol Kapiz’in istifasının ardından, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi, Erol Kapiz’in ani istifası ve Muğlaspor’un ligdeki kötü gidişatını hakkında gazetemize değerlendirmede bulundu.  Muğlaspor Kulüp Başkanlığından istifa eden Erol Kapiz’in istifa kararı için “ Erol Kapiz gerekeni geç yapmıştır” ifadelerini kullanan Türedi,“Kulüp üzerinde tiyatro oynanmıştır” dedi.

Bu zamana kadar sessiz kalan herkesin suçlu olduğunu söyleyen Başkan Türedi, “Erol Kapiz gerekeni geç yapmıştır. Şirketleşmeyle ilgili yapılan, 2 sene önceki genel kuruldan istifaya kadar Muğlaspor üzerinde tiyatro oynanmıştır. Bu tiyatroyu izleyen ve sessiz kalan herkes suçludur. Sezon başındaki genel kurulun tarihi, geç yapılma süreci, temliğin kaldırılmaması, tüm bunlar bu takımın düşmesi için bir zemindi ve gerekçeydi. Bile bile bu iş yapılmıştır. Bunu yapan sadece Erol Kapiz değildir. Buna sessiz kalan il yöneticilerinden tutun, genel kurul üyelerine, bizlere kadar herkes bundan suçludur. Böyle düşünüyorum” dedi.

“BİZİM BİREYLERLE SIKINTIMIZ YOK”

Zülfikar Türedi, “Hüseyin Nizamoğlu’na yeni yönetimde başarılar diliyorum. Bizim bireylerle sıkıntımız yok bizim uygulamalarla sıkıntımız var. Bunu hep söyledik. Sezon başında yapılan her şey takımın düşmesi için yapılan bir tiyatroydu” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ZOR FAKAT İMKANSIZ DEĞİL”

Muğlaspor’un ligdeki durumunun kritik olduğunu söyleyen Başkan Türedi, “Muğlaspor’un şuan ki durumdan çıkması çok zor fakat imkansız değil. Transfer dönemi açıldığında gereken yapılmalı. Tabi transfer yapılması halinde kurtarabilir miyiz o da soru işareti. Şuan ki pozisyon çok zor ama dediğim gibi ümit yok diyemeyiz. Hiçbir şey imkansız değil.  Yeni başkanın, il yöneticilerinin artık devreye girmesi lazım. Ağustost ayında girmediler fakat şimdi devreye girmeleri lazım. Dediğim gibi çok zor ama imkansız değil takımımızın arkasındayız. Belirttiğim gibi şahıslarla bir sıkıntımız yok. Bizim tepkilerimiz oynanan oyunlaradır. Herkese başarılar diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.