48’İN TEMSİLCİSİ PALA

48’İN TEMSİLCİSİ PALA
Muğlalı genç futbolcu Kerem Pala(21) Isparta 32’ye kiralık olarak transfer oldu.Muğlalı genç futbolcu Kerem Pala başarıya emin adımlarla koşuyor. Futbol kariyerine Muğlaspor alt yapısında başlayan 21 yaşındaki Kerem Pala,...

Muğlalı genç futbolcu Kerem Pala(21) Isparta 32’ye kiralık olarak transfer oldu.

Muğlalı genç futbolcu Kerem Pala başarıya emin adımlarla koşuyor. Futbol kariyerine Muğlaspor alt yapısında başlayan 21 yaşındaki Kerem Pala, Muğlaspor altyapısında top koşturduktan sonra, Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Daha sonra iki yıl Göztepe Spor U19 kategorisinde forma giydi. Kerem Pala daha sonra Yeni Çorum Spora transfer oldu. Çorum Spor ile ilk yılında 2.Lig heyecanı yaşayan Pala daha sonra Çorum Spordan, Isparta 32’ye kiralık olarak transfer oldu.

"Hedefim her zaman daha da ileri gitmek olacaktır"

Isparta 32 takımında ilk sezonunda takımını 2. Lige taşıyan altın isimlerden Pala 2.Lig Yükselme Play Off Çeyrek Finalde İçel İdman Yurdu karşısında 90+2’dk attığı 1 gol ve Yarı Finalde 57’dk attığı 1 golle galibiyetleri süsleyen isim oldu. Finallerde önemli rol oynayan Pala, "Kiralık olarak forma giydiğim Isparta 32’ de böyle bir başarı elde etmek benim için çok büyük bir gurur kaynağı. Karşılaştığımız her zorlukta arkamızda olan taraftarımıza hocalarımıza, başkanımıza ,teknik heyete ve bu başarıda emeği geçmiş tüm takım arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Hedefim her zaman daha da ileri gitmek olacaktır" dedi.

Bu haber toplam 725 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.