5 şahsa toplam 22 bin lira para cezası

5 şahsa toplam 22 bin lira para cezası
Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu bir villada yapılan aramada Ö.Y. isimli şahıs tarafından...

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu bir villada yapılan aramada Ö.Y. isimli şahıs tarafından yer temin edilerek poker oynattığı, N.Y. isimli şahsın kurpiyer olduğu ve A.M.Ş., E.D. ve C.Ç. isimli şahsın kumar oynadıkları tespit edildi. Olayla ilgili 5 şahsa toplam 22 bin 25 lira idari para cezası yazıldı.

Neval Çolak Arslan

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde bulunan bir villada Fethiye ve çevre ilçelerden gelen şahıslar tarafından kumar oynandığı bilgisi alındı.

Bahse konu olan villada yapılan aramada Ö.Y. isimli şahıs tarafından yer temin edilerek poker oynattığı, N.Y. isimli şahsın kurpiyer olduğu ve A.M.Ş., E.D. ve C.Ç. isimli şahsın kumar oynadıkları tespit edildi.

Olay yerinde 2 adet kumar maması, 8 deste iskambil kağıdı, 86 adet pul ve 1 adet hesapların kayıtlarının tutulduğu yaz boz ele geçirildi.

Olayla ilgili 5 şahsa kumar oynamaktan 6 bin 125 lira ve Kabahatler Kanunu kapsamında 15 bin 900 lira olmak üzere toplam 22 bin 25 lira idari para cezası uygulandı.

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.