5. Tematik Kış Kampı sona erdi

5. Tematik Kış Kampı sona erdi
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Milas Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda gerçekleşen 5. Tematik Kış Kampı sona erdi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Milas Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda gerçekleşen 5. Tematik Kış Kampı sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Milas Kredi ve Yurtlar kurumunda gerçekleşen 5. Tematik Kış Kampı sona erdi. 14 farklı ilde farklı temalarla eş zamanlı yapılan KYK Tematik Kış Kamplarına Muğla ili, 5. kez ev sahipliği yaptı.

‘İnsan ve Toplum’ Kampına farklı illerden katılan öğrenciler, 5 gün boyunca farklı etkinliklerde buluştu. Gelen misafir öğrenciler kamp boyunca geziler, yarışmalar ve birçok sosyal etkinlikle bir arada vakit geçirdi. Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıması amacıyla Milas’ı gezen gençler, farklı faaliyetlerle keyifli vakit geçirerek kültür alışverişi yapma imkanı buldu.

Kamp sonunda konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “İnsan ve Toplum Kampımıza yoğun ilgiyle başladık. 5 gün süren İnsan ve Toplum Kampını, 6 farklı ilden 150 öğrencimizle eğitici, öğretici programlarla çok güzel bir 5 gün geçirdik. Ünlü Konuklarımızla etkileyici programlar yaptık. Öğrencilerimiz ile Beçin kalesi ve Bodrum antik Tiyatro gezileri düzenledik. Kampımıza katılan tüm konuklara, görev alan herkese ve diğer illerden gelen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.