51 Örnek Öğrenci Ödüllendirildi

51 Örnek Öğrenci Ödüllendirildi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 yılı aşkın bir süredir yürütülen "Menteşe'nin Örnek Öğrencileri" isimli proje etkinlikleri kapsamında, ilçede eğitim...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 yılı aşkın bir süredir yürütülen "Menteşe'nin Örnek Öğrencileri" isimli proje etkinlikleri kapsamında, ilçede eğitim ve öğretim faaliyetini sürdüren 51 okuldan 51 farklı öğrenci, düzenlenen törende ödüllendirildiler.

Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa hazırlan "Menteşe'nin Örnek Öğrencileri" isimli proje 2 yılı aşkın bir süredir başarılı bir şekilde yürütülmeye devam ediliyor. Söz konusu proje etkinlikleri kapsamında ilçede eğitim ve öğretim faaliyetini sürdüren 51 okuldan 51 farklı öğrenci, kendileri için düzenlenen törende ödüllendirildiler. Ödül töreninde örnek öğrenciler teşekkür belgelerini, hediye kitaplarını ve kanka polis madalyalarını Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek'in elinden aldılar. Törende okul idarecileri ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velileri de hazır bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla il genelinde olduğu gibi Menteşe ilçesi genelinde de eğitim ve öğretim seviyesinin kendilerini son derece memnun eden bir seviyede olduğunu belirterek, bu seviyenin daha da yukarılara taşınabilmesi için devletin tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini dile getirdi. Kaymakam Yıldız, bugünün çocuklarının yarının büyükleri olacağını ve kendilerine de son derece güvendiklerini söyleyerek ödül alan gençlerden bol bol kitap okumalarını istedi.

Örnek öğrencilerin arasında yerini alan 2 engelli öğrenci ile Kaymakam Caner Yıldız yakından ilgilenirken, tören sonrasında öğrenciler, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.