6. MENTEŞE KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

6. MENTEŞE KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 08 Ekim 2021 Cuma günü başlıyor. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan şenlikler, geleneksel baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü...

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 08 Ekim 2021 Cuma günü başlıyor. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan şenlikler, geleneksel baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe halkının 3 gün boyunca dolu dolu bir şenlik yaşayacağını belirterek, “Menteşe Belediyesi olarak bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz şenlikler ile halkımızı birbirinden değerli sanatçılar ve yazarlarla buluşturacağız. Şenliğimizi pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapamamıştık. Bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz şenliğimiz ile halkımızla bir arada olacağız. Pandemi ve orman yangınlarıyla sarsılan halkımız, Kültür ve Sanat Şenliğimiz ile moral bulacaklar. Halkımızı üç gün sürecek şenliklerimize bekliyoruz.” dedi.

3 gün sürecek Kültür ve Sanat Şenliğinde pandemi kurallarına göre PCR testi ve HES kodu sorgulaması yapılacak.

Kitap Fuarı 01 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasında Sınırsızlık Meydanı’nda halkımıza açık olacak.

Kitap Fuarında yerel yazarlar 09 - 10 Ekim tarihleri arasında; Hüseyin Atılgan, İsmail Zorba, Münevver Ongun, Selahattin Sapmaz ve Ünal Türköz kitaplarını imzalayacak.

Tüm etkinlikler pandemi koşulları altında gerçekleştirilecektir. PCR testi ve HES kodu kontrolü yapılacak.

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.