65 yaş ve üstüne toplu organizasyon yasağı

65 yaş ve üstüne toplu organizasyon yasağı
Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeninden artış göstermesi ve vefat sayısının artmasından dolayı Muğla Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu...

Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeninden artış göstermesi ve vefat sayısının artmasından dolayı Muğla Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu tarafından yeni tedbirler alındı. Alınan yeni tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların düğün, nişan, nikâh, kına, sünnet, mevlit ve cenaze gibi katılımları kısıtlandı.

Haber Merkezi

Muğla Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu tarafından Coronavirüsle mücadele kapsamında il genelinde yeni tedbirler alındı. Muğla Valiliği resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların düğün, nişan, nikâh, kına, sünnet, mevlit ve cenaze gibi katılımları kısıtlandı.

Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın; düğün, nişan, nikâh, kına, sünnet, mevlit, cenaze gibi toplu organizasyonlara, sadece 1. , 2. derece 3. derece (anne, baba, kardeş, torun, dede, nine, amca, hala, teyze, dayı) yakın akrabalarının sosyal mesafe ve maske kuralına riayet ederek katılması, bunun dışındaki 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın katılımlarının kısıtlanmasına karar verilmiştir.”

Bu haber toplam 1418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.