Demirci “Destekleriniz ve Emekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum”

Demirci “Destekleriniz ve Emekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum”
Bir süredir Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde vekil müdürlük yapan Enver Demirci' de, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne atandı. Muğla Orman...

Bir süredir Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde vekil müdürlük yapan Enver Demirci' de, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne atandı. Muğla Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne görevlendirilmesinden dolayı bir veda mesajı yayınladı.

Muğla’dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Demirci yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Çanakkale Orman Bölge Müdürü olarak görevlendirilmem nedeniyle Muğla’daki görevimizi bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Son iki yılı Orman Bölge Müdür Yardımcılığı, 2003-2011 yılları arasında sekiz yıl Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ve beş yıl Fethiye Milli Parklar Şefliği olmak üzere meslek hayatımın toplam 15 yılı Muğla’da geçti. Sizler bizim başta ormancılık faaliyetlerimiz olmak üzere özellikle vatan savunmasıyla eş değer gördüğümüz orman yangınlarıyla mücadelede hep yanımızda oldunuz. Kamuoyuna doğru bilgilendirme anlamında vatandaşlarla aramıza hep köprü oldunuz. Destekleriniz ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.” Dedi.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.