75 Milyonluk Milas Devlet Hastanesi Açılıyor

75 Milyonluk Milas Devlet Hastanesi Açılıyor
Muğla’nın Milas İlçesi’nde yapılmakta olan 230 yataklı Milas Devlet Hastanesi 7 Eylül’de hizmete açılacak.SEVİL YILMAZ OLUÇ75  milyon TL yatırım...

Muğla’nın Milas İlçesi’nde yapılmakta olan 230 yataklı Milas Devlet Hastanesi 7 Eylül’de hizmete açılacak.

SEVİL YILMAZ OLUÇ

75  milyon TL yatırım bedeliyle yapımı devam eden Milas Devlet Hastanesi  Eylül çalışmalarında sona gelindi. Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, hastanenin  7 Eylül 2020 tarihinde hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Milletvekili Demir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “75 milyon lira yatırım maliyeti bulunan, 230 yataklı Milas Devlet Hastanemiz yeni yerinde, modern hizmet binasıyla 7 Eylül’den itibaren hastalarımıza kapılarını açıyor.

Başından bu yana titizlikle takipçisi olduğum ve büyük memnuniyet duyduğumuz bu yatırımın Muğlamıza, Milasımıza kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyor, bugüne kadar katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. İnsanımıza şifa dağıtacak bu yatırımımızın Muğlamıza, Milasımıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Bu haber toplam 2621 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.