8-9-10 YAŞ YAZ KUPASINDA MUĞLA’YA ÇİFTE SEVİNÇ

8-9-10 YAŞ YAZ KUPASINDA MUĞLA’YA ÇİFTE SEVİNÇ
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Didim'de düzenlenen  8-9-10 Yaş Yaz Kupası ödülleri sahiplerini buldu.Türkiye Tenis Federasyonunun  Didim Tenis Kulübünde  19 - 24 temmuz  tarihleri arasında 8-9-10 Yaş Yaz Kupası 3. Seri...

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Didim'de düzenlenen  8-9-10 Yaş Yaz Kupası ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Tenis Federasyonunun  Didim Tenis Kulübünde  19 - 24 temmuz  tarihleri arasında 8-9-10 Yaş Yaz Kupası 3. Seri turnuvası gerçekleştirildi. Didim’de düzenlenen tenis turnuvasına İstanbul , Ankara , İzmir başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinden 40 sporcu katıldı. 6 gün süren turnuvada dereceye giren sporcular madalya ve kupa kazandı. Organizasyon geniş katılıma sahne olurken, sporcuların rakipleri karşısında mücadelesi alkış aldı. Muğla’yı temsil eden Aras Tezcan 10 yaş tek erkekler ve 10 yaş çift erkekler kategorisinde Muğla’ya iki şampiyonluk kazandırdı.

Muğla’yı temsil eden Aras Tezcan ve antrenörü Onur Bolat bundan sonraki hedeflerinin 30 ağustos 2021’ de İzmir Kültürpark Tenis Kulübünde düzenlenecek olan 10 Yaş Masters Turnuvasında  Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek ve en iyi derece ile Muğla’ya dönmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.