9 yıldır elektriksiz yaşayan aileye yardım eli

9 yıldır elektriksiz yaşayan aileye yardım eli
Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde 9 yıldır elektriksiz yaşam süren ailenin dramının gündeme gelmesinin ardından harekete geçen AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, yetkililerle birlikte aileyi ziyaret ederek sorunun...

Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde 9 yıldır elektriksiz yaşam süren ailenin dramının gündeme gelmesinin ardından harekete geçen AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, yetkililerle birlikte aileyi ziyaret ederek sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Haber: Volkan Yıldız

Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde Samanlık Kırı Mevkii’nde iki göz evde yaşayan Ayhan Uslu ve Perihan Uslu çifti, 2’si okul çağında 4 çocuğu ile 9 yıldır elektriksiz yaşam sürüyordu. Çiftçilikle geçimlerini sağlayan ve tam 9 yıl önce müşterek tapulu araziye ev inşa ettiklerini anlatan Ayhan Uslu, daha sonra evlerine elektrik bağlatmak için başvuruda bulunmalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını ifade ederek yardım talebinde bulunmuştu.

AİLENİN DRAMI YÜREK BURKMUŞTU

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, yürek burkan dramla ilgili harekete geçti ve yetkililerle birlikte aileyi ziyaret etti.

“Milleti yaşat ki devlet yaşasın” başlığıyla paylaşımda bulunan Başkan Çelik, sorunun çözüleceğini müjdeleyerek şunları kaydetti:

“Yoğun geçen günü elektriği olmadığı için ulusal basına konu olan vatandaşlarımızı evlerinde Aydem ilçe müdürümüz, muhtarım, başkan yardımcılarımla ziyaret ederek bitirdim. Perşembe günü düğmeye basıyoruz inşallah. Ovakışlacık mahallemizin dertlerini çözme zemini oluşturduk. Bugün halkın dertlerini dinleme günümüzde milletimizi dinledik... Tek hayalimiz daha modern bir Milas…”

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.