96 personel silah eğitimi alacak

96 personel silah eğitimi alacak
Yatağan, Milas ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüklerinde silah taşımakla yükümlü olan müdür, muavin, şef, orman muhafaza memurlarına Muğla ve...

Yatağan, Milas ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüklerinde silah taşımakla yükümlü olan müdür, muavin, şef, orman muhafaza memurlarına Muğla ve Yatağan Emniyet Müdürlüklerine bağlı uzman ekiplerce silah bakımı ve kullanımı hakkında eğitimi verilmeye başlandı. Üç gün sürecek eğitimlerde toplam 96 personel eğitim alacak.

Edinilen bilgilere göre,  Orman Genel Müdürlüğü ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı İşletme müdürlüklerinde kurum adına silah verilen silah kullanma yetkisi olan müdür, muavin, şef, orman muhafaza memurlarına Muğla ve Yatağan emniyet müdürlüklerine bağlı uzman ekiplerce silah bakımı ve kullanımı hakkında eğitim verilmeye başladı. Üç gün sürecek eğitimlerde toplam 96 personel eğitim alacak.  Bu sayede ormancılar kullandıkları silahların bakımını ve kullanımını daha bilinçli şekilde yerine getirecek.

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.